HomeBeleids- en bestuursdagen

Beleids en bestuursdag

Op de Beleids- en Bestuurdsag 2015 in Bunnik is o.l.v. Caty Asscher (trainster Leergang Strategisch Leiderschap) door het Dagelijks Bestuur van de VNVA, samen met actieve leden nagedacht om de positionering van en de beeldvorming over de VNVA voor de toekomst stevig en duidelijk neer te zetten.

 

Klik hier voor het verslag van deze dag.

Klik hier voor het verslag van Alexandra Willems.

 20151114 140622     

Tijdens de Beleids- en Bestuurs Brainstorm 2013 is over een drietal onderwerpen op een interactieve manier in groepen gebrainstormd om te komen tot een praktische uitwerking. Het ging hierbij over de thema's: belangenbehartiging, persoonlijke ontwikkeling, netwerken, communicatie en PR. 

Lees meer...

Op de Beleids- en Bestuurdsag 2012 in Castricum is door het Dagelijks Bestuur van de VNVA, samen met actieve leden nagedacht om de positionering van en de beeldvorming over de VNVA voor de toekomst stevig en duidelijk neer te zetten. Lees het verslag van Clara Peters.

Lees meer...

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media