Home

2de6d62b-810a-43c9-99e3-f583714b0999De Vereniging van Nederlandse Vrouwelijke Artsen (VNVA) heeft als missie het inspireren en ondersteunen van vrouwelijke artsen om mede daardoor hun positie te versterken, het stimuleren van de gewenste maatschappelijke veranderingen en de aandacht vestigen op gendersensitieve geneeskunde. Dit alles gebeurt door middel van symposia, trainingen en overleg met relevante partijen.

Al meer dan 80 jaar vormt de VNVA een stevige achterban en een netwerk voor iedere vrouwelijke arts.

Naast de ondersteuning door haar circa 1.400 leden, ontvangt de VNVA ook steun van mannelijke artsen en personen buiten het beroepenveld van de vereniging.

 

Draag jij de VNVA ook een warm hart toe?

Je kunt jouw bijdrage overboeken op NL59INGB0000245532 t.n.v. de Vereniging van Nederlandse Vrouwelijke Artsen te Gorinchem o.v.v. support VNVA.

Vind je het plezierig om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de VNVA en het laatste nieuws uit het werkveld? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Niet-leden die een financiële bijdrage leveren aan de VNVA, ontvangen deze Nieuwsbrief gratis.

 

 

Laatst aangepast op donderdag, 21 december 2017 11:15

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media