Home

1 jaar Lidmaatschap Golf Vereniging Nederland

Lidmaatschap Golf Vereniging Nederland

Golf Vereniging Nederland (GVN) is al sinds 2001 de leukste en actiefste golfclub van Nederland. Bij GVN ben je niet aan één specifieke golfbaan gebonden. Zo blijf je flexibel en kun je deelnemen aan de vele leuke wedstrijden, die we elke week organiseren. Dat doen we op meer dan 20 verschillende golfbanen in heel Nederland, en ook zijn er diverse toernooien in het buitenland. Daarnaast krijg je met het GVN COMPLEET lidmaatschap 15% korting op de greenfee bij al onze partnerbanen. En als je dat wilt, registreren we natuurlijk ook je handicap bij de NGF.

Bij koop via de online veiling VNVA kan het lidmaatschap direct ingaan. Het geldt vanaf 6 oktober 2018 tot zelfs 31 december 2019.

www.gvn.nl

 

Wilt u een bod uit brengen op dit item? Stuur dan een e-mail met uw bod naar het secretariaat

 

Klik hier om terug te gaan naar het veilingitemoverzicht. 

 

 

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media