Home

workshopfoto1-300x150 kuiken

Workshop chocola maken (t.w.v. € 32,95 p.p.)

In de chocolaterie van Sjokolaa in de pittoreske Walstraat in Deventer (alleen al een bezoek waard!) krijgt u tijdens een 2-uur durende workshop o.l.v. eigenaresse Lidy Lentelink les in zelf chocolade maken. Tijdens deze workshop leert u bonbons maken en maakt u zelf een chocolade item, gebonden aan het seizoen of thema van die maand. U krijgt hiervoor alle benodigde materialen tot uw beschikking en de recepten en natuurlijk mag u al uw eigengemaakte creaties aan het einde van de workshop mee naar huis nemen om nog lekker van na te genieten!

Een chocolade-droom voor de echte liefhebber!

Aan deze chocoladeworkshop kunnen (afhankelijk van het bod) maximaal 14 personen deelnemen. In overleg kunt u kiezen voor een datum en voor een middag of avond workshop.

Dit kavel wordt aangeboden door Sjokolaa in Deventer.

 

Wilt u een bod uit brengen op dit item? Stuur dan een e-mail met uw bod naar het secretariaat.

 

Klik hier om terug te gaan naar het veilingitemoverzicht.

 

 

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media