Home

 bosdeco1

Tafel made by BosDeco

Ernesto Bos, net 30 jaren jong, gewapend met een mooie bos blonde krullen, verfraait met zijn bedrijf BosDeco menig locatie voor de meest uiteenlopende evenementen in Amsterdam en daarbuiten. Als de tijd het toelaat, verdiept hij zich op geheel eigen wijze in het maken van meubels, wat het fraaie stukken oplevert, zo ook deze voor de veiling.

Ernesto ligt toe: “Het gekozen ontwerp voor deze bijzettafel is tot stand gekomen doordat ik de draagkracht van driehoeken die op elkaar leunen wou vertalen naar een vorm. Op basis hiervan heb ik restmaterialen bij elkaar gezocht en ben ik uiteindelijk op dit ontwerp geëindigd.”

De reden dat Ernesto Bos met BosDeco graag een stuk doneert:
Mijn motivatie om mee te doen stamt af van een goede vriendin die me attendeerde op het event waarop ik me weer bewust werd gemaakt op het feit dat vrouwen nog steeds ongelijk behandeld worden. Als ik met deze kleine bijdrage mijn steun kan laten blijken doe ik dit met liefde!

bosdeco1  bosdeco3

Afmetingen: 40 cm (d) x 110 cm (l) x 50 cm (h)

Voor meer informatie: www.bosdeco.nl 

 

Bieden vanaf € 50,00.

Wilt u een bod uit brengen op dit item? Stuur dan een e-mail met uw bod naar het secretariaat.

 

Klik hier om terug te gaan naar het veilingitemoverzicht.

 

 

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media