HomeMediaBoekrecensies/ te recenserenGerecenseerde boekenHet energieke vrouwen voedingskompas

Het energieke vrouwen voedingskompas

energieke vrouwen

Gerecenseerd door: Miranda Beeren

Inspirerend boek, zeker in deze tijd waarin er veel belangstelling is voor de rol van voeding op onze algehele gezondheid, welbevinden en prestaties.

In de hedendaagse media zijn er vele meningen, dieetstromen, voedingsdeskundgen en lifestyle coaches die elkaar geregeld tegenspreken en het moeilijk maken door de bomen het bos te kunnen zien. Een titel als deze nodigt vrouwen uit die op zoek zijn om het uiterste uit zichzelf te halen en daarbij enkel met aanpassingen in de dagelijkse routine van voedinginname hun optimale opbrengst willen behalen.

Ik mis echter wel een structurele onderbouwing of duidelijk terug te voeren recensies, zeker zodra er mijns inziens controversiële of zelfs discutabele stellingen worden geponeerd.

Al met al wel luchtig, vlot en goed leesbaar  geschreven en goed bruikbaar, voor diegene die enige houvast in alle rondcirculerende adviezen wil.

Alsnog geef ik wel de waarschuwing altijd zelf kritisch te blijven en niet klakkeloos alles tot in de details en in overvloed op te volgen.

Alles met mate!!

 

Laatst aangepast op maandag, 09 april 2018 14:31

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media