MarijeVisscher2016 14

Bedrijfsnaam: Marije Visscher Coaching
Adres: Sloterkade 58 
  1058 HG Amsterdam
E-mail: m.visscher1@gmail.com
Telefoonnr: 06-14368688
Aandachtsgebied:   Als huisarts niet praktiserend, supervisor/coach, bied ik (team)coaching, loopbaancoaching, supervisie, intervisie, gespreksbegeleiding IFH in een veilige, ontspannen omgeving, zodat je met meer energie op jouw eigen manier in het leven kunt staan.

In 2015 heb ik de Kaderopleiding Supervisie en Coaching van het NHG afgerond. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als huisarts en werk nu als supervisor en (team)coach en ben verbonden aan de afdeling huisartsgeneeskunde van de master geneeskunde in het AMC.

Mijn werk richt zich vooral op zorgverleners en vanuit mijn achtergrond als huisarts zie ik vooral (huis)artsen. Ik begeleid supervisie aan de opleiding voor specialist ouderen (LUMC) en aan de huisartsopleiding (VUMC). Daarnaast begeleid ik diverse intervisiegroepen met onder andere huisartsen, verloskundigen, apothekers. Ik ben teamcoach en begeleid teams bij het verbeteren van de onderlinge samenwerking.
Naast het begeleiden van groepen coach ik individueel zorgverleners, met name artsen, bij diverse vragen die vaak gaan over werk/prive balans, stressklachten en loopbaankeuzes. Ik ben tevens gespreksleider visitatie van huisartsen.

Ik ben vanuit mijn achtergrond als huisarts analytisch, kan goed luisteren en in een gesprek tot de kern komen. Kenmerkend voor min begeleiding is mijn laagdrempeligheid, veiligheid en openheid.

 

 www.marijevisschercoaching.nl 

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media