IMG 8031 Michou Mastboom

Bedrijfsnaam: Michou Mastboom supervisie en coaching
Adres: Kanaalstraat 85hs
  1054 XB  AMSTERDAM
E-mail: m.t.mastboom@kpnplanet.nl
Website:

www.coachesvoormedici.nl

Telefoonnr: 020-6867222 of 06-23824267
Aandachtsgebied: Coaching, supervisie, begeleide intervisie, gespreksleider IFH

Iedereen krijgt in zijn dagelijks werk af en toe te maken met vragen waarbij de behoefte ontstaat om te sparren met iemand die betrokken kan doorvragen, meedenken en doelgericht naar een antwoord kan werken in een veilige sfeer. Het kan bijvoorbeeld gaan om een loopbaanswitch, samenwerkingsvragen, dingen die je onzeker maken, dingen die je anders zou willen aanpakken of die de werkdruk (te) groot maken. Arts zijn is een mooi vak, maar vraagt ook veel inzet en verantwoordelijkheid. Hoe zorg je ervoor dat je geïnspireerd blijft, je kwaliteiten voldoende tot hun recht komen en je ook privétijd overhoudt? Sinds 1982 ben ik zelf lid van een intervisiegroep van vrouwelijke huisartsen, waarin bewustwording, zelfzorg en autonomie sleutelbegrippen zijn. Het delen van ervaringen en het opdoen van nieuwe inzichten in deze groep is voor mij van onschatbare waarde voor mijn professionele ontwikkeling. Met deze kennis en ervaring wil ik ook anderen ondersteunen in hun werk.

Na bijna 30 jaar werken als huisarts, waaronder 5 jaar in de ouderengeneeskunde, 10 jaar bij het NHG afdeling onderwijs en 4 jaar als huisartsdocent aan de huisartsopleiding van de VU, heb ik in 2014 het huisartsenvak verlaten. Van 2001 tot 2004 deed ik de Kaderopleiding Supervisie en Coaching van het NHG. Sindsdien geef ik coaching, begeleide intervisie en supervisie aan basisartsen, huisartsen, specialisten en anderen in de gezondheidszorg, zoals doktersassistenten en praktijkondersteuners. Ik werk individueel en in groepen, met starters en ervaren professionals. Afhankelijk van de vraag en de persoon maak ik gebruik van verschillende methodes, van reflectief tot oplossingsgericht.

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media