Moniek de Boer

Bedrijfsnaam: Coachingsbureau Ziel & Zorg
Adres: Weerribben 84
  8244 EX  LELYSTAD
E-mail: info@zielenzorg.nl
Telefoonnr: 06-51345184
Aandachtsgebied: Coaching van AIOS; persoonlijk leiderschap

Ik ben gynaecoloog en heb vanuit die hoedanigheid tal van managementfuncties gehad. Door een professionele coachopleiding ben ik een spiegel voor de AIOS als het gaat om zelfvertrouwen, keuzes maken, prive-werk balans. De CanMeds; professioneel gedrag, samenwerken, communicatie en maatschappelijk handelen zijn vaak onderwerp van een coachingstraject.

Persoonlijk leiderschap is voor mij de kern waar het om draait.

Ik werk met de gecoachte graag aan het versterken van persoonlijk leiderschap; dat zij zichzelf en haar drijfveren leert kennen en verwoorden. Dat zij ernaar durft te gaan handelen en in haar eigen kracht en keuzes gaat geloven. En dat zij leert op haar eigen innerlijk compas te vertrouwen.

Niet oplossingsgericht, maar ontwikkelingsgericht.

 

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media