Ina 17 mei 2010

Bedrijfsnaam: Ina Vader
Adres: Noorder Haaks 1
  1797 SJ  DEN HOORN
E-mail: ina@inavader.nl
Telefoonnr: 0222 - 31 94 77
Website: www.inavader.nl
Aandachtsgebied: Coaching, training en begeleiding van maatschappen en vakgroepen in de medische wereld

Vanaf 1987 coach ik vrouwelijke artsen. Deze coaching kan gaan over:

  • Versterken van persoonlijk en professioneel functioneren.
  • Versterken van jouw persoonlijk leiderschap en het concrete leidinggeven.
  • Richting vinden in je loopbaan/carrière.
  • Re-integratie na ziekte.

De gesprekken vinden plaats op Texel, 4 minuten lopen van de boot.
De gesprekken ‘over zee’ geven je letterlijk en figuurlijk de mogelijkheid om afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen. En om de echte vragen te vinden en deze de tijd te geven.
De coaching kent een intensieve dialoog, reflectie op de vragen en een gezamenlijk zoekproces om tot oplossingen te komen of om anders met de situaties om te gaan.

Er zijn verschillende varianten:
Sommigen kiezen voor een serie gesprekken van 1,5 uur, verdeeld over een aantal maanden en gaan na een gesprek huiswaarts.
Anderen nemen een dag en hebben 2 gesprekken van 1,5 uur en gaan tussentijds fietsen of wandelen (de fiets staat voor je klaar) soms doen zij dit een paar keer per jaar.
Het is ook mogelijk dat we samen wandelen en tijdens de wandeling het gesprek voeren. Al wandelend is het vaak gemakkelijker om zaken te herkennen en te bespreken.
En, wellicht heb je nog een eigen variant.

Welkom op Texel, stuur een mailtje en maak een afspraak.

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media