Ineke Booij

Bedrijfsnaam: S.E. Booij consultancy
Adres: Reinier van Kampenhoutlaan 5
  2343 HS  OEGSTGEEST
 
E-mail: info@booijconsultancy.nl
Website: www.booijconsultancy.nl
Aandachtsgebied: (team)Coaching, loopbaancoaching, procesbegeleiding, intervisiebegeleiding

Vanaf 2002 heb ik veel collega's mogen begeleiden bij vragen rond persoonlijke effectiviteit, loopbaanvragen, een verstoorde balans werk-privé, problemen rond fases in een carrière, vragen over zingeving etc.. Mijn opleiding tot psychiater/psychotherapeut en mediator en mijn ervaring als leidinggevende komen daarbij goed van pas.

Naast individuele coaching werk ik ook veel met maatschappen/vakgroepen en geef ik cursussen/trainingen op het gebied van managementvaardigheden, samenwerking, communicatie, omgaan met moeilijke mensen. Individuele coaching vindt plaats op mijn kantoor te Oegstgeest, makkelijk te bereiken vanaf de A44 en treinstation Leiden Centraal.

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media