MWF2014 - Marianne Bezem 005

Bedrijfsnaam: Praktijk voor acupunctuur, EFT en coaching
Adres: Lange Noordstraat 64
  4331 CE  MIDDELBURG
E-mail:

bezem@zeelandnet.nl

Telefoonnr: 0118 - 642086
Aandachtsgebied: Vrouwelijke artsen in hun kracht zetten: coachingstraject van zelf- sabotage naar succes door middel van het verkrijgen van helderheid.
Zelfzorg
Begeleiding van conceptie van een maatschap

Twintig jaar inmiddels heb ik een zelfstandige acupunctuur praktijk in Middelburg, Zeeland. Ik ben voormalig huisarts en dankzij mijn huisartsopleider ben ik gefascineerd geraakt door de acupunctuur. Hoewel dit mooie resultaten oplevert, ging ik ook coachen tijdens de acupunctuur sessies. Via een collega leerde ik EFT, Emotional Freedom Techniques, kennen. Door te praten en te kloppen op eindpunten van meridianen, worden beperkende overtuigingen en negatieve emoties eruit gehaald. Inmiddels pas ik deze techniek acht jaar toe. Ik  ben onder de indruk van de snelle resultaten die hiermee te bereiken zijn. Als blokkades weg zijn, en daarmee de onderliggende angst, ontstaat ruimte voor het ontdekken van iemands ware passie. De kern van EFT is het in lijn krijgen van je wil, je hart en je hoofd. Ik ben daarin nuchter, direct en praktisch en help je graag moeiteloos creëren wat je wenst.

 

 

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media