HomeNetwerkplatformCoachesCoachesMarianne de Roos-Norden

Marianne de Roos-Norden

vnva coach foto Marianne de Roos

Bedrijfsnaam: Coach onder medisch geheim
Adres: Schubertlaan 10
  3055 HR  ROTTERDAM
E-mail:

drs.m.deroos@gmail.com

Telefoonnr: 06 - 22 565 605
Aandachtsgebied: Alle persoonlijke vraagstukken van lichamelijke –en/of psychische aard, bijv. carriereplanning, werk-privé balans, partnerrelatietherapie, burn-out en bore-out omgaan met ziekte en verlies, omgaan met conflicten tot zingeving.

 

Na mijn artsexamen ,1985, heb ik gewerkt in perifeer ziekenhuis en privé-kliniek en 22 jaar als specialist ouderengeneeskunde. In 2008/2009 volgde ik een opleiding tot executieve coach. Sinds 2009 heb ik een eigen praktijk en heb ik velen( overheid, profit en non-profit) succesvol mogen begeleiden in het traject van loslaten, accepteren en zoeken naar nieuwe en andere wegen. Communicatie is in ieder traject een sleutelwoord.

Ik zet mij heel graag in voor onze eigen doelgroep voor behoud van vrouwelijke artsen op de werkvloer. Aandacht voor jezelf, jezelf serieus nemen, een gesprek met jou in de hoofdrol waarin alles er mag zijn en niets “gek” is, een gesprek waarin je nieuwe perspectieven en oplossingen ontdekt, dat kan ik jou bieden. Wil je een carrièreswitch? Ook dan ga ik graag met je in gesprek, is je keuze wel overwogen of reactief? Ken je je talenten? Welke uitdagingen wil je aangaan?

Voorwaarde om met een vraagstuk aan de slag te gaan, is dat cliënt echt eigenaar moet zijn van zijn of haar vraag en hier serieus mee bezig wil zijn. Alles is bespreekbaar.

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media