HomeNieuwsAgendaAlumnidag "Verleden, heden, toekomst" van Caty Asscher

Alumnidag "Verleden, heden, toekomst" van Caty Asscher

Tijdens de ochtend zijn er drie boeiende, interactieve workshops gepland.

  • » Speeches: speechen als Michelle Obama, Henriëtte Koomans
  • » ‘Moves en turnes’: the next level, Jaap Postma
  • » Mentale veerkracht, van tegenslag naar succes, Elke Geraerts

’s Middags houdt prof. Carina Hilders, directie voorzitter van het Reinier de Graaf ziekenhuis, gynaecoloog en bijzonder hoogleraar Medisch management en Leiderschap, een persoonlijk verhaal over het thema ‘Verleden, heden, toekomst: uitdagingen voor vrouwelijke artsen’.

Daarna word Caty Asscher geïnterviewd over “Lessons learned” uit 15 jaar leiderschapsprogramma’s voor vrouwelijke artsen en is er een overdrachtsmoment van haar leergangen aan Maleene de Ridder, Margreet van Rixtel en Lieke Thijssen.

De middag wordt afgesloten met een entr’act van de (oud) trainingsacteurs Jaap Postma , Harry Piekema en Elisa van Riessen: “Jij altijd met je gender! Je ziet het pas als je het door hebt.

Uiteraard is er daarna ruim de tijd om met een drankje en een hapje elkaar te zien en te spreken.

Het volledige programma kunt u hier bekijken.

Klik op deze link en je kunt je opgeven. In de bijlage staat het volledige programma. Kijk vooral goed naar de beschrijving van de workshops. Bij de aanmelding kan je namelijk een voorkeur aangeven welke twee workshops je wilt volgen. We houden zo veel rekening met de opgegeven voorkeur.

 

Aanvullende informatie

  • Datum: dinsdag, 21 november 2017
  • Tijd: 10:00 - 17:00
  • Locatie: Mariënhof, Kleine Haag 2, 3811 HE Amersfoort
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media