HomeNieuwsAgendaNetwerkavond met Nienke Thurlings: Get energized! Krijg meer energie en plezier in jouw werk en privéleven

Netwerkavond met Nienke Thurlings: Get energized! Krijg meer energie en plezier in jouw werk en privéleven

Datum:
dinsdag 21 november 2017
Tijd:
19:30 - 21:30 uur
Plaats:
Meet and C, Stationsweg 29 te Gorinchem

 

Nienke Thurlings 1Korte inhoud van de workshop

Met meer energie in je werk en leven staan. Klinkt dat aantrekkelijk?
Vaak voelt het alsof we geleefd worden door de omstandigheden. Je hebt een drukke baan en wilt ook nog tijd hebben voor je privéleven. Bovendien lopen werk en privé vaak in elkaar over. We staan als mens altijd op standby, lijkt het wel. Whatsapp en social media geven daarbij nog een extra druk om te reageren en presteren. Hoe zorg je dan nog dat je in balans blijft en met overgave, energie en plezier werkt en leeft?
In deze leuke, interactieve workshop ontdek je aan de hand van ‘De 10 Energiegevers’ waar jouw echte behoeftes liggen. Naderhand kun je daar direct mee aan de slag in jouw persoonlijke situatie. Je creëert meer vrijheid in hoe je met je werk en privéleven omgaat. Ook krijg je inzichten over de gevolgen van altijd maar ‘aan staan’ en hoe je dit beter kunt bufferen.

Doelgroep voor wie de workshop interessant is

Deze workshop is interessant voor iedereen die met meer energie en voldoening wil werken en leven. In plaats van je altijd maar leeg te voelen aan het eind van de dag, krijg je nu de kans om juist energie op te doen.

Locatie:

Meet and C, Stationsweg 29 te Gorinchem

Biografie Nienke

Nienke Thurlings is sociaal psycholoog, yogadocent en oprichter van Jong Burn-out. Maandelijks komen er minimaal 100.000 mensen op deze website voor tips en inspiratie om stress tegen te gaan. Daarnaast geeft zij vanuit Jong Burn-out trainingen en beleidsadvies aan werkgevers, universiteiten en hogescholen, en coacht en traint ze particulieren om vol energie in het leven te staan. Nienke ziet stress als een probleem dat op meerdere lagen moet worden aangepakt, door te luisteren naar zowel je hart, je hoofd als je lichaam.

Kosten voor de netwerkavond:

Niet VNVA-leden: € 25,-                                                                                     
VNVA-leden: € 20,-  
Co-assistenten: € 15,-  

inschrijven

 

Cantrijn Gorinchem

Aanvullende informatie

  • Datum: dinsdag, 21 november 2017
  • Tijd: 19:30 - 21:30 uur
  • Locatie: Meet and C, Stationsweg 29 te Gorinchem
Laatst aangepast op dinsdag, 03 oktober 2017 08:33
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media