HomeNieuwsAgendaVNVA Symposium: ‘Recht op gezondheid vraagt meer dan aandacht’

VNVA Symposium: ‘Recht op gezondheid vraagt meer dan aandacht’

Op zaterdag 24 maart 2018 organiseert de VNVA het Symposium '‘Recht op gezondheid vraagt meer dan aandacht’'. Vanaf 12.00 uur worden onze gasten ontvangen met een heerlijke lunch.

Na de lunch staat het symposium getiteld: “Recht op gezondheid vraagt meer dan aandacht” op het programma. 

Voordat dit symposium van start gaat, zal eerst de winnaar van de VNVA Essayprijs bekend worden gemaakt door de juryvoorzitter van de VNVA Essayprijs.

Essayprijs 2018Doel van de VNVA Essayprijs is om stil te staan bij ons artsenvak, ongeacht discipline of specialisatie. Dé kans om jouw thema middels een essay onder de aandacht te brengen. Er zijn drie genomineerden door de jury geselecteerd, klik hier voor de genomineerden. Op 24 maart 2018 zal één van de genomineerden de VNVA Essayprijs 2018 in ontvangst mogen nemen en een korte toelichting geven op het ingediende essay.

Klik hier voor meer informatie over het Symposium. 

 

inschrijven

 

Aanvullende informatie

  • Datum: zaterdag, 24 maart 2018
  • Locatie: 78 in Bunnik
Laatst aangepast op vrijdag, 09 maart 2018 12:36
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media