HomeNieuwsBlogsCounting down to the medical mission in the Dominican Republic

Counting down to the medical mission in the Dominican Republic

image-2017-03-16VNVA-lid Julissa Cruz Gomez is vandaag, 11 maart 2017, vertrokken naar de Dominicaanse republiek voor een medische missie. "Het is een droom die uitkomt: mijn Nederlanders naar mijn geboorteland brengen!"

Julissa is werkzaam als arts in Nederland en zelf afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. 

Toen Julissa in contact kwam met Oscar van der Kroon, die al op een aantal missies is geweest met Medical checks for Children, zag zij haar kans om een droom in vervulling te laten gaan, namelijk: de gezondheidstoestand van de kinderen in de Dominicaanse Republiek te verbeteren.

Gedurende haar missie zal zij een blog bijhouden waarop ze haar dagelijkse missie activiteiten vertelt en de lezers haar ook (meer) leren kennen. Blog Julissa Cruz Gomez.

De VNVA wenst Julissa een goede tijd toe in de Dominicaanse Republiek.

 

Laatst aangepast op donderdag, 16 maart 2017 10:42

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media