HomeNieuwsDe Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) vraagt in 2017 uw hulp!

De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) vraagt in 2017 uw hulp!

Zorg en hulp in Nederland zijn van hoge kwaliteit. Toch zijn er ook problemen. Wat zijn voor u de belangrijkste dilemma’s in de zorg en hulp in Nederland? En welke oplossingen ziet u?

In het verkiezingsjaar begint de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) met een nieuw en belangrijk project. Wij zijn gevraagd om voor de toekomstige minister van VWS een strategische beleidsagenda te maken. Wij noemen dit: De Zorgagenda. Wij nodigen u graag uit om mee te werken aan dit project.

Alles over De Zorgagenda vindt u op www.dezorgagenda.nl. Op deze website kunt u uw ervaringen met zorg of hulp delen. En u kunt een boodschap voor de toekomstige minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) aan ons meegeven. Ook kunt u lezen over onze ervaringen met zorg en hulp die we opdoen tijdens werkbezoeken en in gesprekken met zorgvragers en zorgverleners.

Wij hopen dat u met ons mee wilt denken en de link www.dezorgagenda.nl wilt delen binnen uw persoonlijke netwerk. U kunt ons bereiken via zorgagenda@raadrvs.nl.

 

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media