HomeNieuwsTerugblik op de VNVA Najaarsledenvergadering 2017

Terugblik op de VNVA Najaarsledenvergadering 2017

Op vrijdag 20 oktober jl. vond er een bijzondere VNVA Najaarsledenvergadering plaats. De VNVA Najaarsledenvergadering werd gehouden in combinatie met het Lustrumcongres van het Centrum Seksueel en Familiaal Geweld in Nijmegen.

Tijdens de VNVA Najaarsledenvergadering gingen de deelnemers in gesprek over de toekomst van de VNVA en vonden onder andere de volgende gebeurtenissen plaats: introductie van een nieuwe VNVA Training voor AIOS en ANIOS - een samenwerking met Geneeskeuze, introductie VNVA ESSAYprijs met gratis uitnodigingskaarten en kregen de deelnemers een appetizer voor het VNVA Lustrumcongres – zaterdag 6 oktober 2018.

Ook namen we afscheid van twee bestuursleden, Caroline Schneeberger en Clara Peters. 

 IMAG0443 1  IMAG0447 1

Laatst aangepast op donderdag, 02 november 2017 06:52

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media