HomeNieuwsSamenwerkingsverband VNVA en Geneeskeuze

Samenwerkingsverband VNVA en Geneeskeuze

De Vereniging van Nederlandse Vrouwelijke Artsen (VNVA) en Geneeskeuze zijn een samenwerkingsverband aangegaan om trainingen aan te bieden voor vrouwelijke en mannelijke artsen waarbij de nadruk ligt op ‘de mens in de dokter’. Deze samenwerking wordt gelanceerd met de training ‘tijd- en energiemanagement’.

Training ‘tijd- en energiemanagement’

Altijd te weinig tijd? Tijdsdruk binnen je werk om alle taken af te krijgen en buiten je werk om alles te combineren? Herkenbaar…? Onder deze grote druk is het onontbeerlijk om je tijd- en energiemanagement op orde te hebben. Onbewust doe je het al de hele dag. In deze korte training gaan we in op het belang van tijd en quality time. Wat is dat eigenlijk ‘quality time’? Hoe weet je wat daarin belangrijk is voor jou? Waar krijg jij energie van en hoe kun je dat concreet inzetten in jouw overvolle dag? Het doel van de workshop is om je weer met een frisse blik naar jouw tijd- en energiemanagement te laten kijken en te ontdekken waar voor jou nog winst te behalen is.

Klik hier voor meer informatie over de training én de trainingsdata.

Laatst aangepast op woensdag, 02 mei 2018 09:37

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media