HomeTrainingenVNVA symposia/congressenVNVA LustrumcongresWorkshop eerste hulp bij financiële planning

Lustrumcommissie

Caroline Schneeberger - kl Lydia Ketting-Stroet foto-maayke-sluman
Caroline Schneeberger,
Voorzitter commissie
Lydia Ketting-Stroet,
Commissielid
Maayke Sluman,
Commissielid
Francine  Anne Koch 1  fotokve 
Francine Kruyt,
Commissielid
Anna Koch,
Commissielid
Karin von Eije,
Commissielid
    Joke Selhorst 
    Joke Selhorst,
Secretariaat

 

Workshop eerste hulp bij financiële planning

money-2696238 960 720Leuker kunnen we het niet maken, wel duidelijker!

De workshop wordt geleid door Elma van Vulpen (VvAA)

Tijdens een interactieve workshop nemen wij u mee door de ontwikkelingen op het gebied van financiële planning, zoals op het gebied van pensioen. Wat zijn de gevolgen voor u, welke bedreigingen zijn er en hoe houdt u grip op uw financiële toekomst.

Goed inzicht in de eigen financiële situatie helpt u bij het maken van beslissingen in privé en werk. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een woning of het veilig stellen van de studie van de kinderen. Maar óók voor het maken van keuzes in de loopbaan is inzicht in de financiële consequenties van belang. Zowel op de korte als lange termijn.

Wij kijken naar mogelijke oplossingsrichtingen die wij vanuit onze jarenlange ervaring hebben opgedaan. De uitdrukking “er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden” gaat hier zeker op. Financiële planning is maatwerk waar de wensen en doelstellingen van u centraal staan. Eerst zal duidelijk moeten worden wat is er reeds op financieel gebied aanwezig is, vervolgens wat de wensen en doelstellingen zijn en tot slot kijken we naar een oplossingsrichting. Op deze manier kunt u uw financiële toekomst goed plannen en komt u niet voor verrassingen te staan.

Over de workshopleider

Elma van VulpenElma van Vulpen is Financieel planner bij VvAA.
De VvAA is een Nederlandse vereniging die medici, paramedici en studenten voor die beroepen bijstaat met onder andere financieel, bedrijfskundig en juridisch advies, verzekeringen en opleidingen.

 

 

 

Klik hier op terug te gaan naar de pagina van het VNVA Lustrumcongres

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media