Lustrumcommissie

Caroline Schneeberger - kl Lydia Ketting-Stroet foto-maayke-sluman
Caroline Schneeberger,
Voorzitter commissie
Lydia Ketting-Stroet,
Commissielid
Maayke Sluman,
Commissielid
Francine  Anne Koch 1  fotokve 
Francine Kruyt,
Commissielid
Anna Koch,
Commissielid
Karin von Eije,
Commissielid
    Joke Selhorst 
    Joke Selhorst,
Secretariaat

 

Speechen als Michelle Obama 1De workshop wordt geleid door Henriëtte Koomans

Vrouwen zijn uitstekend in staat om in het private domein mensen individueel of in kleine groepen toe te spreken. Het inspireren en motiveren van grote groepen vraagt andere vaardigheden en technieken. Aan de hand van filmfragmenten van sprekers als Michelle Obama en Macron verheldert Henriëtte de patronen en technieken die ten grondslag liggen aan een inspirerende speech.

De deelnemers weten na afloop van deze workshop hoe zij een eigen inspirerend verhaal kunnen opbouwen en uitvoeren zodat zij een grote groep mensen kunnen overtuigen en meenemen in hun visie.

 

Over de workshopleider

Koomans DSC 0027 kopie 2 lage resolutieHenriëtte Koomans is gastdocent bij Nyenrode Business Universiteit, Comenius Leergangen, MIT Sloan School of Management in Boston en de leergang van Caty Asscher. Henriëtte werd enthousiast over speechmaking toen ze in het verkiezingsjaar van Obama bij Harvard het vak Public Speaking volgde. Terug in Nederland ontwikkelde ze workshops speechmaking voor o.a. top vrouwen bij de Nederlandse Politie. Henriëtte is een ervaren executive coach en ontwikkelt en begeleidt leiderschapsprogramma’s in het bedrijfsleven en semioverheidsinstellingen.

Voor meer informatie www.henriettekoomans.com 

 

 

Klik hier op terug te gaan naar de pagina van het VNVA Lustrumcongres

 

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media