HomeVVAO

VVAO

De VVAO (vereniging voor hoger opgeleide vrouwen) is een vrouwenvereniging, opgericht in 1918, met een kleine 4.000 leden. Kennisdelen, netwerken en ontmoeten staat centraal bij de VVAO. De diversiteit aan achtergrond, opleiding, ervaring en leeftijd maakt de VVAO tot een aantrekkelijk netwerk voor hogeropgeleide vrouwen.

De VVAO zet zich in voor de positieverbetering van vrouwen en werkt aan hun empowerment. Iedere vrouw die een studie heeft afgerond aan een universiteit of hogeschool, kan lid worden. De 32 afdelingen organiseren activiteiten om de band tussen de leden te versterken en de speerpunten kennisdelen, ontmoeten en netwerken inhoud te geven. Op landelijk niveau worden studiedagen, workshops, trainingen en themadagen georganiseerd.

Actieve, ambitieuze en zelfbewuste vrouwen, met een hbo- of academische opleiding, ontmoeten elkaar bij de VVAO. (www.vvao.nl)

VNVA in het kort

  • De VNVA behartigt de belangen van de vrouwelijke artsen. De vereniging acht het van groot belang dat alle vrouwelijke artsen hun talenten optimaal kunnen benutten en daardoor een hun passende positie in de gezondheidszorg kunnen innemen. Tevens zet de vereniging zich in voor het inweven van seksespecifieke geneeskunde in opleiding en praktijk. Daarbij stimuleert de VNVA de gewenste maatschappelijke veranderingen…

Volg ons

VNVA op sociale media